FAQ

Hvornår foregår Litteratur ved Præstø Fjord?

Festivalen kører fra d. 25. til d. 27. juni, 2021.

Hvad koster billetterne og hvad gælder de til?

Billetterne koster 260 kroner, inkl. gebyr. De gælder til hele festivalen, både de indendørs arrangementer og de udendørs. Eneste undtagelse er børnekoncerten med De Onde, som er arrangeret af STARS. Billetterne hertil sælges separat. Med en partoutbillet til Litteratur ved Præstø Fjord får du rabat ved køb af koncertbilletter til STARS-arrangementet – se mere på www.stars.dk

Hvordan sikrer Litteratur ved Præstø Fjord publikum og oplægsholdere i forhold til Corona?

Sikkerhed har højeste prioritet for os. Alle gældende retningslinjer på spilletidspunktet overholdes. Desuden er alle venues vant til at håndtere corona og har retningslinjer mv. som passer til deres faciliteter. 

Hvad sker der, hvis festivalen må aflyses pga. coronarestriktioner?

I tilfælde af aflysning gælder almindelige regler for refundering mv. Vi holder os naturligvis opdateret og følger situationen nøje og sørger for, at der informeres ved ændringer og lignende.

Hvor foregår de forskellige enkelt-arrangementer?

Vi samarbejder med boghandelen Tissot & Koch, cafeen Sweet & Coffee og biografen Bio Bernhard, som alle ligger på Adelgade i Præstø. Her vil der være arrangementer jf. programmet. I den ene ende af Adelgade finder man Præstø Kirke, og i den modsatte ende af byen ligger Nysø Gods – en gåtur på ca. 800 meter. På begge disse steder afholder vi også events. Præstø Bibliotek lægger også lokaler til, ligesom Det gamle rådhus vil danne rammen om festivalbegivenheder. Det er muligt, at endnu flere venues kommer til, som planlægningen skrider frem – fælles for dem, vi arbejder sammen med er, at de ligger i Præstø by, så man kan bevæge sig mellem dem til fods.

Billetter

Stars er så søde og rare at sælge billeterne for os via deres hjemmeside.